På mitt sätt

Att leva med ADHD, fakta, erfarenheter och drömmar

Om mig

Jag har precis fått veta att jag har ADHD. Denna blogg är ett sätt att få skriva av mig. Jag kommer att blanda fakta om ADHD med tankar, erfarenheter och känslor. Du kommer att få hänga med in i min värld och kanske också andras. Du får vara med och dela en del av mina drömmar, upplevelser och äventyr. 

Om du själv har ADHD kanske du känner igen dig. Om du har en anhörig, arbetskamrat eller en vän med denna bokstavskombination kanske du tycker att det är roligt att läsa. Kanske är du bara intresserad och vill följa mig. 

Mitt yrkesliv har jag mestadels tillbringat inom e-handeln och många av dessa år som chef. Under tiden jag arbetat har jag läst psykologi, miljövetenskap och annat som intresserat mig. För det mesta med full fart. Så hög fart att jag till slut slog in i den berömda väggen.

Bloggen är ett sätt att försöka hitta tillbaka till min kraft igen. Hur vet jag inte än. Jag tycker inte om att på något sätt vara offentlig och jag tycker det känns jobbigt att veta att andra kommer att läsa vad jag skriver eller ens veta vad jag tänker. Därför väljer jag att vara anonym.

För mig är det här en resa att göra som kräver mer mod än det mesta annat jag kan tänka mig att ta mig för. Vill ni följa mig på resan är ni varmt välkomna.

Jag kommer inte att servera några ”sanningar” om ADHD däremot kommer det att dyka upp information som ni kan välja att ta del av om ni vill. Vi är alla olika och det här är helt och hållet utifrån mig. Att bloggen fått namnet "På mitt sätt" beror på att jag vill att det här ska vara roligt och då måste jag få göra det på mitt sätt. Det beror också på att jag tycker att det är mitt liv, att levas på mitt sätt. 

Välkommen!